Belépés

Bejelentkezve oldalunkon, nyomon követheti korábbi oltásait, ellenőrizheti meglévő oltásainak ciklusát, új időpontot foglalást, vagy módosíthatja a meglévőt.

Még nincs fiókja?

Regisztráció

Van már felhasználója?

Rólunk

Orvosi rendelőnkben a legmagasabb szakmai színvonalon az utazásokkal kapcsolatos kötelező, illetve ajánlott védőoltásokon kívül több betegség megelőzését szolgáló védőoltás is megkapható.

Név:

Nemzetközi Oltóközpont Kft.

Jellege:

magénegészségügyi szolgáltató, magánrendelő

Cégjegyzékszám:

01 09 879386

Adószám:

13908977241

Ügyfélszolgálat/elérhetőség:

[email protected]

Telefon:

+36 1 955 5750

Oltóközpontunk megnyitásához az ötletet saját utazásaink kapcsán tapasztaltak adták. Célunk, hogy pácienseink kultúrált környezetben, várakozás nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt megkapják a különböző betegségek megelőzéséhez szükséges felvilágosításokat, védőoltásokat, gyógyszereket.

Az országok járványügyi helyzete alapján az Egészségügyi Világszervezet (WHO) évente jelenteti meg az International Travel and Health kézikönyvet, mely a fertőző betegségekkel illetve az utazásokkal kapcsolatos kötelezően előírt és ajánlott védőoltásokat területenként részletezi. Munkánkat ennek, illetve a CDC (Centers for Diseases Control and Prevention) és az Országos Epidemiológiai Központ szakmai javaslatai alapján, az előírt jogszabályok figyelembevételével végezzük.

Munkatársaink több éves egészségügyi gyakorlattal rendelkeznek, kifejezetten a közegészségügy-járványügy területén. Orvosi rendelőnkben a legmagasabb szakmai színvonalon az utazásokkal kapcsolatos kötelező illetve ajánlott védőoltásokon kívül több betegség megelőzését szolgáló védőoltás is megkapható.

A védőoltások mellett szakszerű, személyre szóló és az aktuális utazással kapcsolatos tanácsadás is történik.

Ügyfeleinket előre egyeztetett időpontban fogadjuk a felesleges várakozás elkerülése érdekében