Belépés

Bejelentkezve oldalunkon, nyomon követheti korábbi oltásait, ellenőrizheti meglévő oltásainak ciklusát, új időpontot foglalást, vagy módosíthatja a meglévőt.

Még nincs fiókja?

Regisztráció

Van már felhasználója?

Árlista

Orvosi rendelőnkben az utazások során kötelező, illetve ajánlott védőoltásokon kívül egyéb betegségek megelőzését szolgáló oltások is megkaphatók, a legmagasabb szakmai színvonalon.

Covid tesztek

PCR COVID-19 teszt 15 000 Ft

RT-PCR laboratóriumi teszt, hivatalos eredmény akár 3-12 órán belül, karanténkiváltáshoz, utazáshoz

Getein Antitest 11 000 Ft

Kvantitatív PoC laboratóriumi teszt, vakcinahatékonyság mérésre is, eredmény 20 percen belül

Getein Antigén 8 900 Ft

Nagy pontosságú antigén teszt, fájdalommentes mintavétel, eredmény 20 percen belül

Szolgáltatások

Regisztrációs díj 7 890 Ft

Első alkalommal fizetendő, amennyiben még nem járt nálunk korábban egészségvédelmi vagy munkával kapcsolatos védőoltások miatt. Magában foglalja angol és francia nyelvű oltási kiskönyv kiállítását. Ide tartoznak a következő oltások: Hep B, Kullancsencephalitis, Pneumococcus, HPV, MMR, bárányhimlő illetve influenza.

Konzultációs díj 12 900 Ft

Utazást megelőző oltásbeadás előtt minden esetben szükséges az egyeztetés infektológus szakorvosainkkal. A konzultációs díj az egy napon, időpontban érkező családok esetében egyszer fizetendő. COVID-19 teszt esetén nem alkalmazzuk, mivel nincs szükség konzultációra.

Oltási díj 2790 Ft

Az ár oltásonként értendő.

Oltások

Betöltés folyamatban...

  Rendelőnkben bankkártyával is fizethet.
Figyelem: az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Orvosi rendelőnkben – a legmagasabb szakmai színvonalon – az utazásokkal kapcsolatos kötelező illetve ajánlott védőoltásokon kívül több betegség megelőzését szolgáló védőoltás is megkapható.

A védőoltások mellett szakszerű, személyre szóló és az aktuális utazással kapcsolatos tanácsadás is történik. Ügyfeleinket előre egyeztetett időpontban fogadjuk a felesleges várakozás elkerülése érdekében.

Jelentkezés időpontra