Belépés

Bejelentkezve oldalunkon, nyomon követheti korábbi oltásait, ellenőrizheti meglévő oltásainak ciklusát, új időpontot foglalást, vagy módosíthatja a meglévőt.

Még nincs fiókja?

Regisztráció

Van már felhasználója?

Egészségügyi szolgáltatás bővítés az Oltóközpont kft-nél

a projekt tartalmának bemutatása

Mivel a COVID-19 járvány alatt meglévő fő tevékenységünkből az utazási oltás - tanácsadásból adódó bevételünk kb. 80%-kal csökkent, és az utazási kedv és lehetőségek lassú visszarendeződésére lehetett csak számítani, így egészségügyi szolgáltatási tevékenységünket az egyik szeparálható rendelőnkben COVID-19 szerológiai, valamint vírus antigén teszteléssel bővítettük. Úgy döntöttünk, hogy egyéb új, a piaci igényekhez igazodó gyorstesztekkel, valamint vénás vérvétellel járó szűrési vizsgálatokkal bővítjük a tevékenységünket.

A fejlesztés az alábbi részekből áll:

  • Beszerzésre kerül egy Fujifilm NX500 többcélú automatikus száraz kémiai analizátor, rendkívül rövid átfutási idővel, érintőképernyő-felülettel és megbízhatósággal. Sokoldalú analitikai lehetőségekkel, amely többek között alkalmas Pl. azonnali (15 perc alatti) véranalitikai laborvizsgálatok pl. kis és -nagyrutin vizsgálatok elvégzésére.
  • Beszerzésre kerül egy WONDFO FIA "POCT" Finecare FIA PLUS Meter Machine készülék laboranalitikai eszköz "POCT" tesztek klinikai pontosságú értékeléséhez, ami egy speciális analitikai eszköz, mely alkalmas akár már ujjbegy vérből széleskörű paraméterek szerinti szűrővizsgálat elvégzésére. Például általános allergia szűrésre, lyme kór fertőzöttség antitest kimutatására, számos tumor marker jelzésére, trombózis korai jelzésére stb.
  • Beszerzésre kerül egy a vénás levett vérminták előkezelésére, kislabor feladatokra tökéletesen alkalmas HUMAX 4K 12 férőhelyes szögrotorral komplettre szerelt asztali centrifuga a (HUMAN GmbH -tól), amely sérum és plazma előállításra, vizelet üledék leválasztására alkalmas. A cső befogadó átmérő (furatméret a rotor testben) 17 mm, ezért a készülékben valamennyi hazai rutin méretű cső azonnal használható.

Piacvezető helyzetünket a tapasztalt, magasan képzett munkaerőnek, a 21. századi minőségű orvosi rendelőnknek, valamint a folyamatos informatikai fejlesztéseknek köszönhetjük. Mindeddig megújult a teljes belső adminisztrációs rendszerünk, azonban a külső publikus felületek tartalmi és optikai megjelenése már 12 éve nem változott. Szükségessé vált az informatikai rendszerünk teljes UI és UX újratervezése. A legfontosabb fejlesztés az online foglalási rendszer és a páciensek kezelési előzményeinek elérhetővé tétele a felhasználók által.

Mindezek lehetővé teszi mind a meglévő egészségügyi szolgáltatásaink kapacitásbővülését, mind a fenti új egészségügyi szolgáltatások bevezetését, a páciensek számának emelkedését.

  • a kedvezményezett neve: Nemzetközi Oltóközpont Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: Egészségügyi szolgáltatás bővítés az Oltóközpont kft-nél
  • a szerződött támogatás összege: 5 168 800 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70%
  • a projekt befejezési dátuma: 2021.03.31.
  • projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01023