Rólunk

Orvosi rendelőnkben a legmagasabb szakmai színvonalon az utazásokkal kapcsolatos kötelező, illetve ajánlott védőoltásokon kívül több betegség megelőzését szolgáló védőoltás is megkapható.

Rólunk

Oltóközpontunk megnyitásához az ötletet saját utazásaink kapcsán tapasztaltak adták. Célunk, hogy pácienseink kultúrált környezetben, várakozás nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt megkapják a különböző betegségek megelőzéséhez szükséges felvilágosításokat, védőoltásokat, gyógyszereket.

Az országok járványügyi helyzete alapján az Egészségügyi Világszervezet (WHO) évente jelenteti meg az International Travel and Health kézikönyvet, mely a fertőző betegségekkel illetve az utazásokkal kapcsolatos kötelezően előírt és ajánlott védőoltásokat területenként részletezi. Munkánkat ennek, illetve a CDC (Centers for Diseases Control and Prevention) és az Országos Epidemiológiai Központ szakmai javaslatai alapján, az előírt jogszabályok figyelembevételével végezzük.

Munkatársaink több éves egészségügyi gyakorlattal rendelkeznek, kifejezetten a közegészségügy-járványügy területén. Orvosi rendelőnkben a legmagasabb szakmai színvonalon az utazásokkal kapcsolatos kötelező illetve ajánlott védőoltásokon kívül több betegség megelőzését szolgáló védőoltás is megkapható.

A védőoltások mellett szakszerű, személyre szóló és az aktuális utazással kapcsolatos tanácsadás is történik. 

Ügyfeleinket előre egyeztetett időpontban fogadjuk a felesleges várakozás elkerülése érdekében