Rólunk

Orvosi rendelőnkben a legmagasabb szakmai színvonalon az utazásokkal kapcsolatos kötelező, illetve ajánlott védőoltásokon kívül több betegség megelőzését szolgáló védőoltás is megkapható.

Rólunk

Cégadatok:
Név: Nemzetközi Oltóközpont Kft.
Jellege: magénegészségügyi szolgáltató, magánrendelő
Cégjegyzékszám: 01 09 879386
Adószám: 13908977241
Ügyfélszolgálat/elérhetőség: [email protected]

Oltóközpontunk megnyitásához az ötletet saját utazásaink kapcsán tapasztaltak adták. Célunk, hogy pácienseink kultúrált környezetben, várakozás nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt megkapják a különböző betegségek megelőzéséhez szükséges felvilágosításokat, védőoltásokat, gyógyszereket.

Az országok járványügyi helyzete alapján az Egészségügyi Világszervezet (WHO) évente jelenteti meg az International Travel and Health kézikönyvet, mely a fertőző betegségekkel illetve az utazásokkal kapcsolatos kötelezően előírt és ajánlott védőoltásokat területenként részletezi. Munkánkat ennek, illetve a CDC (Centers for Diseases Control and Prevention) és az Országos Epidemiológiai Központ szakmai javaslatai alapján, az előírt jogszabályok figyelembevételével végezzük.

Munkatársaink több éves egészségügyi gyakorlattal rendelkeznek, kifejezetten a közegészségügy-járványügy területén. Orvosi rendelőnkben a legmagasabb szakmai színvonalon az utazásokkal kapcsolatos kötelező illetve ajánlott védőoltásokon kívül több betegség megelőzését szolgáló védőoltás is megkapható.

A védőoltások mellett szakszerű, személyre szóló és az aktuális utazással kapcsolatos tanácsadás is történik. 

Ügyfeleinket előre egyeztetett időpontban fogadjuk a felesleges várakozás elkerülése érdekében