COVID-19 vakcina előfoglalás

Mindent megteszünk, hogy mielőbb beolthassuk önt.

Amennyiben az ingyenes kormányzati oltásra regisztrálna, kérjük, látogasson el a vakcinainfo.gov.hu oldalra!

MIÉRT ÉRDEMES FOGLALNI?
    Jó esély, zéró kockázat.

Oltóközpontunkban az elmúlt években több mint 200 000 oltást adtunk be, így óriási kapcsolati hálónk, illetve gyakorlatunk van a vakcina-beszerzés területén. Ezért ha Ön az allami oltasi sorban nem kiemelt szemely (egészségügyi vagy szociális dolgozó, illetve 65 évnél idősebb), akkor komoly esély van rá, hogy ön elsőként tőlünk szerezhet majd oltást, főleg, ha már most jelentkezik – az érkező vakcinákat ugyanis az előfoglalóknak fogjuk beadni először, a jelentkezés sorrendjében. Az is előny, hogy nálunk valószínűleg többvakcina közül választhat majd. Ha bármilyen okból mégis máshonnan szerez oltást – vagy akár csak egyszerűen mégsem akarja beoltani magát – minden kérdés nélkül, garantáltan visszaadjuk a teljes befizetett összeget, így előfoglalásával semmit sem kockáztat.

MIT TARTALMAZ A SZOLGÁLTATÁS?
    Biztos hely a sorban.

Amint az első szállítmány megérkezik, előfoglalóik számára kínáljuk fel az első időpontokat – az ezen az oldalon történő regisztráció sorrendjében, mindkét szükséges oltási alkalomra. Az előfoglalás tehát elsősorban az ön helyét biztosítja a sorban – ezen tartalmaz még egy extra kedvezményt is, előfoglalással rendelkező pácienseinknek ugyanis elengedjük az első ellátási díjat, ami egyébként 2990 Ft.

MENNYIBE KERÜL AZ ELŐFOGLALÁS?
    Legfeljebb 5000 Ft.

Az előfoglalási díj 5000 Ft, azonban előfoglalóként nem kell első ellátási díjat fizetnie az oltáskor – ennek összege egyébként 2990 Ft. Amennyiben tehát ön első oltását kapja tőlünk, mindössze 2010 Ft-tal lesz nagyobb a teljes kifizetett összeg, mintha nem kért volna előfoglalást. Az oltással kapcsolatos egyéb költségeket a foglalási díj nem tartalmazza, hiszen ezek egyelőre nem ismertek – azonban ha később a teljes ár ismeretében mégsem kér oltást, a teljes összeget visszautaljuk önnek.

MIT ÉRDEMES TUDNI A TÉNYLEGES OLTÁSRÓL?
    Önnél a kontroll.

Jelenleg tárgyalásokat folytatunk, így a részletek még kidolgozás alatt vannak – abban viszont biztos lehet, hogy önnél lesz a kontroll! Ha az ár vagy a választék nem nyeri el tetszését, kérdés nélkül visszautaljuk majd a teljes előfoglalási összeget. Abban is biztos lehet, hogy az oltás az ország legnagyobb privát oltóközponttól elvárható minőségben, steril körülmények között zajlik majd.

VAN MÉG VALAMI?
    Néhány praktikus információ.

 • Fizetni bankkártyával lehet, az OTP online SimplePay rendszerén keresztül.
 • Amennyiben visszatérítést igényel, az szintén a SimplePay rendszeren keresztül történik alapesetben – de kérhet átutalást is tetszőleges belföldi számlaszámra. Ez utóbbit 15 napon belül teljesítjük.
 • Az oltás jogát a kiállított elektronikus számla igazolja, melyet automatikusan elküldünk fizetés után.
 • Az oltás joga nem adható át másnak, a vakcinát csak a számlán szereplő (oltandó) személy kaphatja meg. Kérjük, az adatokat (név, születési dátum), már csak ezért is adja meg pontosan - a későbbiekben módosításra sajnos nincsen lehetőség.
 • Egy személy maximum 10 időpontot foglalhat le. Kérjük, pontosan adja meg minden egyes oltandó páciens adatait - a későbbiekben módosításra sajnos nincsen lehetőség.
 • Amennyiben nem jutunk vakcinához 2021. december 31-ig, a teljes foglalási összeget automatikusan visszatérítjük. Kérdés nélkül visszautaljuk az összeget akkor is, ha egyéb okból nem tudjuk beoltani önt - kivéve, ha ön nem jelenik meg a megfelelő időpontban (erről bővebben olvashat a következő pontban).
 • Pácienseinket 7 nappal az általunk javasolt oltási időpont előtt értesítjük. Amennyiben nem tud eljönni, előző munkanapig értesíthet bennünket – ez esetben díjmentesen áthelyezzük az időpontot. Ha azonban ez nem történik meg, és ön ennek ellenére sem jön el az időpontra, az előfoglalási összeget sajnos nem tudjuk visszatéríteni.
 • Ha időközben ingyenes (állami vagy OEP-re biztosított) oltást kap/vesz igénybe, a befizetett foglalási összeget visszatérítjük.
 • Amennyiben rendelőnkben több különböző típusú engedélyezett vakcina áll rendelkezésre, úgy az értesítés során ezt jelezzük, megjelölve a vakcinák árait is. Ebben az esetben pacienseink a készlet erejéig választhatnak az előfoglalás szerinti sorrendben – az értesítéstől számított 3 napon belül.
 • Ha nem kívánja beoltatni magát az épp elérhető vakcinával, illetve vakcinákkal, előfoglalását fenntarthatja a megfelelő alternatíva érkezéséig - vagy ha kéri, visszatérítjük a díjat.
 • Vakcinát önállóan kiadni nem áll módunkban. Az oltást minden esetben orvos végzi el világszínvonalú rendelőnkben, steril körülmények között.
 • Az Oltóközpont Kft. fenntartja a jogot, hogy az előfoglalás jogát indoklás nélkül megtagadja (a fizetés előtt, vagy a fizetés után, visszatérítéssel).

COVID-19 vakcina - jelentkezési lap

Az ön adatai

Kérjük, gondosan nézze át az adatokat, mert az itt megadott e-mail címre fogjuk küldeni a megrendelés megerősítését, illetve az oltási jogot igazoló elektronikus számlát vagy számlákat (ezekre szükség lehet a foglalásnál).
Amennyiben saját részre (is) igényel előfoglalást, kérjük, ne felejtse el a narancsárgával aláhúzott mezőkbe is beírni adatait!

 
 
 

Oltandó páciensek

Kérjük, gondosan nézze át az adatokat, mert nem tudjuk beoltani a pácienst, ha a számlán szereplő adatok nem egyeznek a helyszínen bemutatott igazolványa adataival.
A név és születési dátum mellett legalább egy elérhetőség megadása kötelező minden páciens esetében – ezen fogjuk keresni az illetőt, hogy időpontot egyeztessünk majd.
A születési dátum helyes formátuma: ÉÉÉÉ-HH-NN (pl.: 1980-12-31).
A jelentkezések számát a kék gombbal, illetve gombokkal tudja növelni vagy csökkenteni.

  1. páciens
 
➕ További személy hozzáadásaFoglalás, fizetés

A fizetés a SimplePay rendszerén keresztül történik, a gomb megnyomása után. A fizetendő összeg:

5000.- forint

  ✔  Foglalás és fizetés